Dalyvauk ir remk susitikimą su daktaru Paulu Cameronu!

Gegužės 17 d. 19.00 val. Vilniuje vyks daktaro Paulo Camerono paskaita “Šiuolaikinė kultūra ir pavojus šeimos vertybėms”. Susitikimo vieta: Domus Maria, Aušros Vartų g. 12.

Norėdami dalyvauti susitikime, turite užsiregistruoti:

*Asmens duomenų valdytojo rekvizitai: VšĮ Krikščioniškosios kultūros institutas (KKI), į. k. 126324423, P.D. 3520 Vokiečių g. 7-13 Vilnius LT-01130, el. p.: info@kki.lt. Duomenų apsaugos klausimais kreiptis el. p.: info@kki.lt. Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas – ES Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 2016/679 6 straipsnio 1 dalies a ir c punktai. Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą, prašyti KKI leisti susipažinti su Jūsų asmens duomenimis ir juos ištaisyti arba ištrinti, arba apriboti duomenų tvarkymą, taip pat teisę į duomenų perkeliamumą ir teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Vietų skaičius ribotas!

Registracija bus uždaryta, kai tik baigsis vietų skaičius.

Mūsų nuomone, tai bus stiprus smūgis šios „bendruomenės“ Lietuvoje skleidžiamiems „teigiamiems“ stereotipams.

Šio susitikimo organizavimas iš dalies viršija mūsų galimybes, todėl maloniai prašome Jūsų, mūsų rėmėjai, paramos, dėdami viltis į Jūsų kilnumą ir mūsų bendrų tikslų suderinamumą.

Kad galėtume įvykdyti visus mūsų suplanuotus viešinimo renginius, taip pat užtikrinti Dr. P. Camerono viešnagę ir transportą Lietuvoje, mums reikalinga 1500 eurų finansinė parama. 

Šiuo metu Jūsų dosnumo dėka surinkome 810 eurų, tačiau vis dar trūksta apie 700 eurų. Todėl dar kartą prašome jūsų paremti mūsų iniciatyvą.

Ši suma padengs mūsų išlaidas reklamai, daktaro P.Camerono ir jo žmonos viešnagės Vilniuje užtikrinimui bei daktaro ir jo žmonos transportui Europos žemyne. Taip pat svarbu pažymėti, kad ponas daktaras neima honoraro už savo kalbą.

Paramą galite siųsti tradiciniu būdu į sąskaitą: VšĮ Krikščioniškosios Kultūros Institutas, Įmonės kodas: 126324423

Banko sąskaita: LT 32 7300 0101 5411 7736

Pervedimo paskirtis: „Cameronas“

Leave a comment

Blog at WordPress.com.